Ik val en ik struikel,

ik stuntel en ik duikel,

ik haper en ik klooi,

maar hé,

ik doe het toch maar mooi

Energetisch coachen kan jouw kind helpen

Werkwijze

PRAKTIJK INDIGO

Tijdens het 1e telefoongesprek spreken we een datum af voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij jullie thuis. Bij dit gesprek is uw kind niet aanwezig. Dit is vooral fijn omdat u zo de kans krijgt uw verhaal te doen en we samen kunnen kijken waar de hulpvraag ligt en wat ik voor jullie kan betekenen.

Tijdens de coaching sessies bij mij thuis hoeft u als ouder hierbij niet aanwezig te zijn, tenzij u dit graag wil of als dit nodig is in het proces.Soms is 1 coaching sessie al genoeg om  een handje te helpen, in een ander geval zijn er meerdere sessies nodig (maximaal 6).

Kinderen en jongeren

Coaching sessie

De coaching sessies vinden plaats bij mij thuis in mijn praktijkruimte in Stadshagen.Een sessie duurt 1 uur. Tijdens de sessie maak ik gebruik van verschillende methodes. Omdat ik op een invoelende manier werk, zal ik werken met de methodes die uw kind op dat moment nodig heeft en die passen bij zijn of haar behoeftes en interesses. Denk hierbij aan:

Spel

Knutselen

Intuïtief tekenen en of schilderen

Visualisatie oefeningen

Kindermeditatie en ontspanningsoefeningen

De praktijk wijst uit dat er na 1 tot 3 sessies al veel veranderd. Na elke afspraak zal ik kort via mail overdragen wat we gedaan hebben en wat ik uw kind eventueel als oefening mee naar huis heb gegeven.

Na 4 sessies plan ik een uitgebreider evaluatiegesprek met u als ouder, dit kan ook telefonisch. We zullen dan samen bekijken of het nog nodig is dat er vervolgafspraken komen.

Vrijblijvende intake?

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u concrete vraag?

Neem gerust contact op.